top of page

BABY OG BARNEFOTO -  i studio eller på lokasjon.

 

Så kjekt at dere vil ta bilder av barnet/barna. Bildeminner er kjekt både for foreldre og barn. Dere kommer til å sette mer pris på bildene jo eldre barna blir.
Barnefotografering er mest lek med barnet..  Det settes alltid av god tid, slik at barnet får ta det i sitt tempo og bli trygg på meg som fotograf før kamera tas frem. Dersom dere gruer dere til å booke fordi dere ikke vet om barnet vil bli tatt bilder av, eller om det vil være i ro nok til at fotograferingen kan gjennomføres, så ikke tenk på det. Alle barn er forskjellig. Og barn er barn, det har jeg full forståelse for. Jeg gjør alt jeg kan for å få de med på leken min, og skulle de ikke ha dagen, så finner vi en ny dag og prøver igjen. 
Det er ingen alder som er feil for å fotografere de små, men jeg liker å vente til de er 3-4 mnd. og klarer å holde hodet oppe og samtidig smile litt. Mens dei er helt små, så er tiden når de kan sitte med ikke gå veldig fin for foto. Da er dei som oftest veldig blide, lett å underholde og tålmodige. De har gjerne litt chubby babylår enda som er supersøtt å få fanget i bilder.
Barna dine slutter aldri å være barna dine, så dei blir aldri for store for fotografering. 

 

Jeg reiser tilbake til Spirestudio i Oslo flere ganger i året. Dersom du er i Oslo-området og vil booke fotoshoot, gi meg en lyd. Jeg setter deg på lista mi, da får du oppdatering med en gang jeg vet når neste Oslotur blir, og du kan booke tid om ønskelig.

 

 

PRIS 1700 kr

Foreberedelsesamtale (Telefon /mail/kort møte)

Fotografering inntil 1 t 30 min

Bestillingstime hvor vi ser på de beste bildene fra shooten, ca 20-30 stk

Se på ulike print og produkter, og bestiller det dere ønsker fra shooten. Produkter /bildefiler kommer i tillegg.

Ta kontakt

(
Reiseutgifter ved reise over 60 km totalt tilkommer.
Tillegg for fotografering lørdager og søndager kr. 850 )

bottom of page