top of page

NYFØDTFOTO - Sørg for at dere har fine og varige minner fra den herlige nyfødt-tiden. 

 

Så kjekt at dere har tenkt på å lage fine fotominner av den magiske første tiden.

Den tiden som går så utrolig fort. Babyene forandrer seg, bare på  de første 4 ukene skjer det mye. Forevige små prikker over nesen, dun på kinn og skuldre, tørr hud..  Litt posert, men fortsatt veldig naturlig uten for mye props som stjeler oppmerksomhet fra den nyfødte. Dersom dere liker det enkelt og naturlig så er jeg fotografen for dere. Dere vil få bilder med babyen i fokus som ikke er for preget av trender, men som vil vare og som tar deg tilbake til akkurat denne herlige tiden.
Å ha foto hvor en dokumenterer denne første tiden gir så mye verdi, både nå og seinere. Det er lurt å bestemme seg for i forkant, da de første par ukene etter babyen er født går fort uten at en får gjort så mye mer enn å ta inn den nye tilværelsen.

Book nyfødtfotografering i god tid før termin.
På den måten er dere sikret tid i kalendere til deres fotoshoot. Når babyen er født, så sier dere fra ila de første dagene, så avtaler vi tidspunkt som passer for alle. 
Dere trenger ikke tenkte på noe annet enn å møte opp. Alt som trengs for selve fotograferingen er på plass i et godt oppvarmet studio. Det settes av godt med tid til selve fotograferingen da babyen styrer dagen.
Ta kontakt for mer info. 

Pris er 2200 kr.
Dette inkluderer forberedelsesamtale, fotografering inntil 3,5 t, samt bestillingstime.

Bilder og produkter kommer i tillegg. Det velges først når vi går gjennom bildene på bestillingstimen et par uker etter shooten. 
Ta kontakt

bottom of page